2013. február 2., szombat

Olasz almás lepény

 Nagyon jó ez az oldal, sok jó ötletet találhatsz rajta a főzéshez, sütéshez.
 
Olasz almás lepény
Hozzávalók:
1 doboz (200ml)  kókuszkrém
3 pohár (1 pohár = 200ml) gesztenyeliszt
1 ek cukoressimo
1 ek méz
3/4 pohár olajessimo
3 db tojás
1 kk bourbon vanilia
1 kk fahéj
1 ek rum
3 db alma vékonyra szeletelve
5 dkg mazsola
1/2 sütőpor
Elkészítése:
Az összes alapanyagot az alma és a mazsola kivételével egy keverőtálba teszem és a robotgéppel kikeverem.Végül beleforgatom az almát, a mazsolát és sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm. Előmelegített sütőben, 180 fokon 40 percet sütöm. Hidegen felszeletelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése