Paleo szezám kenyér |
Hozzávalók:
20 dkg szezámmagliszt
8 dkg szezámmag
1 ek foszfátmentes sütőpor vagy 1 tk szódabikarbóna
1 tk só
1 ek őrölt köménymag
1 ek őrölt pirospaprika
1,5 dl hideg víz
4 tojás
4 ek kókuszzsír
Keverd össze a száraz hozzávalókat adjuk hozzá a vizet, egyenként a tojásokat majd kanalanként a zsiradékot. Sütőpapírral kibélelt formában, előmelegített sütőben 200 fokon 30 perc alatt elkészül. Csinálj fogpiszkáló próbát!
Várd meg míg kihűl és csak utána húzd le róla a papírt és csak utána szeleteljük
Hűtőben 4-5 napig eláll.
Forrás: Posta Renáta Paleolit konyha hedonistáknak könyv
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése