2015. április 17., péntek

MÁR MEGINT EGY SZ@ROS TÉMA

MÁR MEGINT EGY SZ@ROS TÉMA. wink hangulatjel

Nagyon fontosnak tartom ezt a témát, mert az emberek nagy része kínosnak érzi és még az orvosnak sem mer beszélni róla ha problémája van, pedig mindenki csinálja, teljesen természetes dolognak kellene lennie, mint a levegővételnek, hisz az élet elengedhetetlen része ez is.
A széklet is egy jó visszajelző az egészségünk állapotáról az emésztőrendszer egészségének megőrzése és regenerálásra is az egyik kedvenc szakterületem. Minden embernek ez lenne az első amivel kezdenék, hisz enélkül sokszor hiába teszünk lépéseket a változás felé.

"Az első két típus egyértelműen székrekedéshez társul és megnövekedett tranzitidőt jelent.
A harmadik és negyedik típus jelenti az egészséges székletet.
A skála ötödiktől a hetedikig terjedő típusai pedig hasmenésre, a normálisnál rövidebb tranzitidőre, csökkent vízvisszaszívásra utalnak."

BESZÉLNI KELL RÓLA én pedig fogok is beszélni róla, mert nálam nincs tabu, tudjátok. Akkor is beszélek róla ha senki nem szól hozzá, nem írja meg hozzászólásban, hogy neki hányas számú a széklete és senki nem like-olja majd ezt a bejegyzést, mert ciki, legalább eljut az üzenet és nekem ez a lényeg.
Egy ilyen írás után azonban sorra nyílnak meg az emberek felém és jönnek a privát levelek segítséget kérve tőlem.
Hidd el egy crohn beteg fogászati asszisztensnek nem tudsz már újat mondani gusztustalan témában. Elhiszed? wink hangulatjel

Ne szégyellj segítséget kérni ha szükségét érzed!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése