2015. szeptember 8., kedd

Szájzuhany

ÚJRA FOGÁPOLÁSI TANÁCS!!
A fogkefét és fogkrémet már kiveséztük, de van itt még valami amit nagyon ajánlok Nektek a fogaitok védelme érdekében, ez pedig nem más, mint a szájzuhany.
A szájzuhany egy olyan készülék ami majdnem úgy néz ki, mint egy elektromos fogkefe csak tartálya van amibe vizet önthetsz és nem kefe van a végén hanem egy kis lyuk ahonnan magas nyomással spriccolja a vizet, így azokat a helyeket is eléri a fogközökben amiket a fogkefe nem.
Aki már mosott kocsit slaggal és mosatott autómosóban is, az tudja, hogy a sterimo mennyire alaposabban tisztítja meg a kocsit. Ez a helyzet itt is. Akármilyen alapos fogmosást végzünk a fogkefével, a fogközöket nem érjük el vele.
Azoknak is ajánlom akiknek épek a fogai és szeretnék őket sokáig megőrizni és azoknak is akiknek rögzített fogpótlásuk, nagy töméseik vannak, mert azt csak ezzel lehet igazán jól karbantartani.
Ha egyszer kipróbálsz egy szájzuhanyt és meglátod mi jön még ki a fogaid közül a fogmosás után meg fogsz lepődni és ragaszkodni fogsz a szájzuhanyodhoz minden este ez tuti!
Te milyen fogápolási dolgokat használsz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése