2014. január 8., szerda

Sport és szex ;)

Szeretitek a szexet??? :O :D

Igen jól látod a kérdésem!! :D Miért kérdezem ezt? Szeretnék mindenkit seggbe rúgni és rávenni, hogy sportoljon, mozogjon valamit aki nem teszi.
De mi köze ennek a szexhez?

Ha Neked nem elég az, hogy az egészséghez KELL a mozgás és nem mellesleg csodásan fogsz kinézni mellette, mondok még egy érvet, hogy miért mozogj, ami ha nem győz meg Te vagy a legnagyobb barom a világon!! :D

A szexen kívül a sport az ami endorfin hormont termel az agyunkban, ezt pedig nagyon jól tudjuk, hogy boldogsághormon. A szó két részből tevődik össze: endo és orphin, azaz endogén morfin, amely nevében utal arra, hogy, "egy testből származó morfinszerű anyag"-ról van szó. Ez a mi természet adta drogunk lehet, olyan eufóriába varázsol ami nélkül ugyan lehet élni, de  nem érdemes. Olyan, mintha szex nélkül élnél. Normális vagy????? Szóval Te ott aki olvasod a soraimat emeld fel a segged és használd ki, hogy ilyen élvezetben lehet részed amihez nem kell más CSAKIS EGYEDÜL TE!!!!!

Lehet, hogy az elején nem élvezed majd annyira, szenvedsz majd, béna leszel meg fáj meg minden, mint amikor a szüzességed elvesztetted. :D Na de hamar belejössz majd meglátod és ha elkap a gépszíj nincs megállás!!! :D
GYERÜNK ÉLVEZKEDJETEK!! :D :D :D

Ui.: Most néztem meg a Rocky mind a 6 részét és nem csak azért választottam ezt a fotót, mert szerelmes lettem Sylvester Stallone-be hanem mert iszonyat jó motiváló film az élethez és a sporthoz is. Ajánlom Neked nagyon!
Sport és endorfin
                                                            

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése