2015. szeptember 8., kedd

Egyensúlyra törekedni

FONTOS tudnotok, hogy a bejegyzéseimben csak tudás morzsákat tudok veletek megosztogatni és mivel minden mindennel összefügg azt kérem tőletek legyetek körültekintőek!
Sokan azt gondolják vitaminnal, táplálékkiegészítőkkel, gyógynövényekkel nem tudnak ártani, DE bizony tudnak, nagyon is egy olyan ártatlan dologgal is, mint például a kurkuma.
Azok a dolgok amiket én ajánlani szoktam Nektek adaptogének.
Van a szervezetben egy egyensúly, képzeld el úgy, mint egy mérleget. Ha egyensúlyban van a mérleg akkor egészséges vagy, ha balra húz lesznek bizonyos betegségeid, ha jobbra akkor pedig más típusú betegségeid lesznek.

Sok kiegészítő olyan, mintha súlyt tennél még a mérlegre, de lehet, hogy pont olyan kiegészítőt használsz ami ront a helyzeten, mert nem arra az oldalra teszi a súlyt ahová kellene vagy az is előfordulhat, hogy átbillen a mérleg a másik oldalra ami más betegségeket hoz majd magával.
Az adaptogén azt jelenti, hogy az egyensúlyra törekszik.
Nagyon szeretném ha nem kezdenétek mindent eszetlenül bekapkodni amiről olvastok valami jót!
Ez így érhető volt, ahogy leírtam?
Ha komplexebb rálátást szeretnél olvass jobban utána jó helyeken a dolgoknak, tanulj vagy írj nekem bátran ide az oldalra privát üzenetet vagy e-mailt a paleoagi@gmail.com-ra ha tanácsadást szeretnél tőlem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése