2016. június 6., hétfő

FÖLDELÉS


Akkor, ahogy ígértem a héten minden este 8-kor megosztok veletek egy olyan ingyenes vagy filléres dolgot, praktikát ami jelentősen javíthat az egészségi állapotunkon.
A mai nap a földelésé.
Ez röviden annyit tesz, hogy érintkezz a földdel! Már mindig cipőben vagyunk, szigetelt házakban élünk ... így teljesen elszigeteljük magunkat a földtől és ennek jótékony hatásától is.
Amikor valamilyen pucér testrészed érintkezik a földdel, elektronok tudnak áramolni a testedbe, kiegyenlítve így a különbséget ami keletkezik bennünk. A földfelszín negatív töltésű, a fölötte levő ionszféra pedig pozitív így nagy különbségek adódhatnak egy idő után ha sosem érintkezünk a földdel ez pedig hatással van az egészségi állapotunkra, éhségérzetünkre, energiaszintünkre stb.
Ugye mindenben a természetességre kellene törekedni, a természeti népek mintájára, amire az ember teremtve lett. Ők pedig mezítláb járnak és a földön alszanak.
Ez furcsának hangozhat, de egy valós, mérhető és bizonyított dologról beszélek.

Földeléssel csökkenthetjük a gyulladásunkat a szervezetünkben, a fájdalmakat, a csontritkulást, a vörösvértestek összetapadását, immunerősítő hatása van, teljesítménynövelő hatása, jobb alvást biztosít, véd az elektroszmog káros hatásaitól, javítja a glükóz toleranciát stb.
Aki szeretne többet olvasni a témában annak ajánlom Sáfrán Mihály A paleón túl című könyvét, itt ingyen postával rendelhetitek meg: http://paleontul.hu/
Töltsetek minél több időt mezítláb a fűben, földön, tengerparton, folyóparton, tengerben, természetes vizekben..... :)
Ez mindenki számára elérhető és INGYEN VAN!!!! ;)
Valamelyik nap fájt a fejem este pedig mentem a szokásos szabadtéri edzésemet tartani ez idő alatt pedig végig mezítláb voltam a fűben 1 órán keresztül. Mire az edzésnek vége lett már nem fájt a fejem. :)
Te szoktál földelni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése