2015. április 17., péntek

ÁLLJ!!!

ÉN NEM ÉRTEM, VAGYIS, ŐK NEM ÉRTIK... wink hangulatjel

"Ebből a betegségből meggyógyulni nem lehet.
Ha visszaállnék a régi étrendemre, minden kezdődne elölről."

ÁLLJ! ÁLLJ! ÁLLJ!!!!

Fordítva ülsz a lovon barátom!
Szerintem aki ilyet mondd, az nem érti a paleo lényegét. Halászó, vadászó és gyűjtögető életmódra lettünk tervezve, nem erre a szemétzabálásra ami itt folyik, ami mindenhonnan körülvesz ha akarod ha nem, és ne gondoljuk már azt, hogy az a normális amiből sok van!!!!

Az orvos szerint gyógyíthatatlan betegségem (crohn) van és jó ideje gyógyszer nélkül jobban érzem magam, mint valaha is életemben. Betegség előtt sem volt ilyen jó soha, amikor még elvileg egészséges voltam. Pedig épp akkor is volt már minden bajom, de azok olyan hétköznapiak, hogy senki nem foglalkozik vele komolyabban. Szerinted akkor lennék csak gyógyult ha újra ihatnám büntetlenül a Coca Colát Big Mac menü mellé???

Egészséges sportolók akik átállnak paleora hatalmas erőről és teljesítmény növekedésről számolnak be. Elképesztő eredményeket érnek el, így tudják a testükből a maximumot kihozni. Szerinted, ha nekik 1000%-osan működik a testük így, neked majd rosszat fog tenni???

Szerinted ha nem embernek való kaját eszel, nem logikus, hogy beteg leszel tőle? Most pedig sajnos ezt a kort éljük. Ha bemegyek egy bevásárló központba az egész üzlet kb. 98%-a nem lenne emberi fogyasztásra alkalmas.

Talán ha ezeket a feliratokat látnád az ételeknek mondott tárgyakon, akkor kinyílna a szemed, hogy mi be vagy!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése