2017. március 14., kedd

Én

Csináltam a paleot, minden éjjelem és nappalom erről szólt. Havonta alig vártam a paleo klubot, mindig jöttek új emberek is új történetekkel, aztán egyszer csak aki szervezte a klubot (aki amúgy egy aneszteziológus orvos) eltűnt, nem csinálta tovább. Nem akartam, hogy vége legyen a klubnak, mert mindig bennem volt az az érzés amit adott nekem és szerettem volna másoknak is továbbadni ezt, így elkezdtem én csinálni tovább a debreceni paleo klubot. :)

Mindig igyekeztem, hogy minél több lehetőségünk legyen a városban. Akkor még nem volt sehol paleo menü, meg cukrászda, sehol nem lehetett inni egy kókusztejes kávét vagy enni egy paleo fagyit... Nem volt 1000 féle lisztkeverék és kimondhatatlan nevű fura paleonak mondott dolgok, semmi nem volt gyerekek. Azok voltak a régi szép idők. :P :D Pár magliszt (lenmag, naparaforgó, szezám, gesztenye), útifű, kókuszzsír, cocomas, xilit, eritrit és kifújt. Még ez is sok. :P
Na és persze azt is mindig kutattam mit hol lehet a legolcsóbban beszerezni. ;)

Csináltam egy paleo Debrecen face csoportot és minden erőmmel azon voltam, hogy összefogjam a közösséget. Betettem az ismerőseimet és elkezdtem ugyanolyan energiával minden nap többször posztolgatni és segíteni az embereknek, mint itt Nektek most is. Egyre többen írtak nekem hol ismerősök, hol idegenek, hogy segítsek fogyni vagy gyógyulni én meg imádok segíteni és meg is osztottam a tapasztalataimat velük. :) Jöttek a sikerek, új barátságok, ismeretségek, régiek újraéledése, hála és boldogság... <3

Megkerestem éttermet és minden tudásomat a legkedvezőbb alapanyag beszerzési forrásokkal együtt ingyen adtam oda neki, csak azért, hogy legyen egy hely a városban ahol paleo menüt lehet enni, mindezt úgy, hogy én soha nem rendelek, magamnak csináltam akkor is mindent, de az embereknek akartam segíteni. Hiba volt.
Kerestem minőségi hústermékeket áruló boltot aki adott nekünk (paleo klubtagoknak) kóstolót fincsi kolbászokból, meg kedvezményes vásárlást, kerestem jó forrásból csirkét vidékről. Mindig leszerveztem ki hány csirkét kér és hozta nekünk Debrecenbe az emberem. Szerveztem itthon főzőcskézős összejövetelt, csináltam rendezvényeket. Pl. Meghívtam Hedonista Renit, Sáfrán Misit..
Hozattam Olaszországból gesztenyelisztet, mert ott olcsóbb és sorolhatnám még napestig, hogy miket csináltam és mindezt csak úgy szívességből, hogy segítsek, de minek... :/ (később kiderül miért mondom ezt)

Aztán, ahogy szépen egyre népszerűbbé vált a paleo elkezdtek megkeresni cukrászdák, éttermek, hogy csináljunk paleo menüt, de fusson minden az én nevem alatt, mert mindenki tudta rólam aki ismert, hogy én szigorúan paleózom és megbíztak bennem az emberek. Meg is bízhattak, mert én nem adtam és nem is adom a nevem olyanhoz, ahol nem vagyok ott és nem látom, hogy amit paleonak mondanak az az is! Viszonylag hamar megtapasztaltam, hogy aki csak üzletet látja a paleoban az soha nem fog megfelelő minőségű paleo ételt készíteni és ettől undorítóbb dolog nem sok van. Visszaélni beteg emberek hitével és pénztárcájával gusztustalan dolog.
Hívtak eseményekre is beszélni, na meg persze, hogy vigyem oda az embereket akik követtek a csoportomban. Itt például az első cukrászdában beszélek, ahol elkezdtek paleo sütit és fagyit csinálni Debrecenben.

Nem adom a nevem olyanhoz amit én magam nem ennék vagy innék meg nyugodt szívvel, hiába lenne pénzem belőle!
Engem nem lehet megvenni és nem fogok emberek életével játszani!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése